péntek

Politikai merénylet vagy véletlen baleset? - Zrínyi Miklós halála


Ma hajnalban kapta szerkesztőségünk a hírt, hogy az egy hete a nyilvánosság elől eltűnt Zrínyi Miklós valójában meghalt. Teste tele zúzódásokkal, vágásokkal és sebekkel került elő. Előfordulhat, hogy gyilkosság áldozata lett? Az ismeretlen informátor azt is elárulta, hogy a kursaneci erdőben találták meg a holttestet.

Vérfürdő volt?
A tetem hátborzongatóan nézett ki. Több szemtanú is hasonlóan nyilatkozott:

" Borzalmas látvány volt Zrínyi szétmarcangolt arca!"
 " Mintha láncfűrész szabdalta volna szét a fejét!"

Politikai merénylet?
Az a hír is felröppent, hogy Zrínyi politikai merénylet áldozatává vált. Köztudott ugyanis, hogy a szigetvári hős unokája a HES (Habsburg Ellenes Szekta) vezéralakja volt. Felkerestük a bécsi titkosszolgálatot, de még válaszolni sem voltak hajlandóak e-mailünkre.
Bécs hallgat!

Az ország gyászba borul



A pletykák ellenére a nyomozók megerősítették azt a tényt, hogy csak szimpla vadászbalesetről van szó, vadkan ölte meg Zrínyit.

A hőst az egész ország gyászolja!


 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 megjegyzés:

  1. Nem csoda, hogy Bécs hallgat... Én sem nyilatkoznék olyan politikai merényletről, amihez közöm van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kikérem a bécsi kancellária nevében, ezt a koholt vádat! Mi nem vagyunk kötelesek válaszolni senkinek se, és azt a gyanút, hogy merénylet volt, Magyarországnak el kell felejtenie! Én is egy jó barátomat és kollégámat vesztettem el! Az országom szintén gyászol!

      Törlés
  2. Bátyám, nagyon büszke vagyok rád! Hiányod örökké űrt hagy a szívemben, ahogy az országodéban is! A magyarság ügyéért továbbra is harcolni fogok!

    VálaszTörlés
  3. Elviselhetetlen számomra a hiánya. Az öngyilkosság gondolata foglalkoztat az eset óta, de nem hagyhatom magukra a gyermekeinket. Emlékét szívemben őrzöm örökké.

    VálaszTörlés
  4. Pazar vadászatnak indult, de sajnálatos tragédiával végződött. Bár máig sem tudhatom biztosra, hogy pontosan mi történt, de remélem, hihetünk abban, hogy baleset volt.

    VálaszTörlés
  5. Szörnyű volt nézni, ahogy egy ilyen nagy ember a szemem láttára veszti el életét. Ez a haláleset önmagában tragikus, nem értem, miért kell összeesküvés-elméleteket kitalálni.

    VálaszTörlés